• 1

Klik meteen door naar de foto's en beschrijving

Een Pre-Fabs lichtgewicht schoorsteen met steenstrips heeft vele voordelen :

1) Om te beginnen heeft deze lichtgewicht schoorsteen met steenstrips een geweldige uitstraling...
Zeker in vergelijking met de metalen bakjes die we kennen van de gemiddelde nieuwbouw woning. Om een strip met hetzelfde uiterlijk te garanderen worden de flexibele steenstrips voor u klantspecifiek gemaakt. In het zeldzame geval dat dit niet mogelijk is (bijv. geglazuurde steen of grote gaten) kunnen we van de steen die in het project wordt toegepast steenstrips zagen. Het is duidelijk dat dan ieder verschil is uitgesloten.

2) Wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is... de prijs...
Met de Pre-Fabs schoorsteen met steenstrips komt u een stuk voordeliger uit dan met een gemetselde schoorsteen. Allereerst is de Pre-Fabs lichtgewicht schoorsteen met steenstrips zelf goedkoper. Daarnaast is de Pre-Fabs lichtgewicht schoorsteen met steenstrips een stuk lichter (ca200kg tov 2000kg traditioneel gemetseld) en is een eenvoudige voorziening in het dak voldoende om het gewicht op te vangen. U hoeft dus geen dure stalen spanten toe te passen en ook niet doormetselen tot op de verdiepingsvloer. Dat scheelt!

3) Uiteraard moet een schoorsteen functioneren...
Om dat zeker te stellen werken we met standaard pijpen en appendages. Materialen dus die zich in het verleden ruimschoots hebben bewezen. Deze materialen kunnen we ook toeleveren.

4) Eenvoudige montage leidt tot snelheid op de bouwplaats...
Door een uitgekiend ontwerp van de Pre-Fabs schoorsteen is de montage zeer eenvoudig. Na de montage kunt u de pannen leggen en het voorgemonteerde lood aankloppen. KLAAR!

Download hier onze folder: TOP-Schoorsteen