• 1

Leidinginvoerputten worden toegepast onder de meterkast zodat optrekkend vocht geen kans krijgt. Ook kan gas in geval van een lekkage niet ophopen onder de woning.

Meterputten worden buiten de woning toegepast om (bijv.) een watermeter te plaatsen. Deze watermeter zit veelal onder de grens van het grondwater en heeft daarom behoefte aan de bescherming van een meterput.

De leidinginvoerputten en meterputten zijn:

  • gas en waterdicht
  • vervaardigd van glasvezelversterkt polyester en dus ook bestand tegen de meeste agressieve milieus
  • licht van gewicht
  • onderhoudsvrij

De leidinginvoerputten en meterputten hebben een lange levensduur, wij geven er 10 jaar garantie op. Voor het doorvoeren van leidingen in de leidinginvoerputten en meterputten kunnen wij u ook universele manchetten leveren.

U kunt bij ons terecht voor veel standaard afmetingen polyester bakken en putten. Als de door u gewenste afmeting niet standaard is bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om voor u een mal te maken of een enkelstuks maatproduct te produceren.

De polyester bakken vinden hun toepassing veelal in de agrarische sector als kunstmestbak, vloeistofbak, overloop bak. Maar ook als polyester vijverbak o f visbak. Deze bakken kunnen worden geleverd met deksel evt met scharnier. Poten onder de bak zijn optioneel evenals een grondplaat voor als u de bak wilt ingraven. Standaard kleuren zijn wit, grijs, zwart, blauw en groen.