• 1

Pre-Fabs levert een zeer uitgebreid assortiment aan lichtkoepels bij u op de bouwplaats. Elke gangbare lichtkoepel is te leveren inclusief dakopstand in polyester of PVC. Een lichtkoepel met ventilate of als dakbetreding is ook mogelijk. Bent u op zoek naar maatwerk en wilt u meer advies over onze lichtkoepels, neem dan contact met ons op voor meer informatie over technische specificaties en mogelijke uitvoeringen.

Lichtkoepel kwaliteit

Onze dakkoepels en dakopstanden zijn uitgebreid en onafhankelijk getest en voldoen aan de geldende normen en eisen zoals de EN 1873 en EN 1201-2. Pre-fabs levert iedere lichtkoepel met een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Lichtkoepel afmetingen:

De dagmaat van een lichtkoepel is de maat van de binnenkant van de dakkoepel en de bovenkant van de dakopstand. Deze kunt u berekenen door de maat van de sparing in uw dak op te meten en daar 20 cm vanaf te trekken (in het geval van een H15 opstand is dit 25 cm).

De buitenmaat van de koepel is altijd de dagmaat plus 16 cm. Dus als het gat in uw dak 120 bij 120 cm is heeft u een koepel en opstand met dagmaat 100 bij 100 cm nodig en is de buitenmaat van de koepel 116 cm bij 116 cm


De lichtkoepels zijn in vele uitvoeringen bij Pre-Fabs verkrijgbaar. Rond, vierkant, rechthoekig en piramide zijn de standaard bij onze lichtkoepels. Voor een compleet overzicht verzoeken wij u de brochure op te vragen. Naast de lichtkoepel kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor de dakopstand en de dagkantafwerking zodat u het complete bij elkaar passende pakket ineens heeft. Tevens zijn de bijbehorende accessoires te verkrijgen: ventilatieramen, insectenhor, dakbetreding.

Voor bestellingen van enkele stuks lichtkoepels kunt u terecht bij onze webwinkel: www.bouw-handel.nl